Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult
Aveam in congelator de ceva vreme doua bucati de muschiuleti de porc si azi am zis sa folosesc Crock Pot pentru gatirea lor .
Zis si facut !
Am avut putina emotie ca nu stiam daca le va place mesenilor mei noul preparat, dar Crock Pot-ul si -a facut bine treaba si a iesit un preparat gustos .
Am pus intr –un castron zeama de lamaie, uleiul, condimentele, usturoiul si sarea .
Am amestecat bine si am pus si cele doua bucati de muschiuleti in acest lichid si am acoperit cu o folie castronul .
Am pus castronul in frigider de seara pana dimineata .
Am asezat muschiuletul in vasul crock – pot – ului, am pus 100 ml apa cat si lichidul din castron .
Am apus capacul vasului si am setat aparatul la functia higt .
Dupa doua ore am luat capacul si am intors muschiuletul pe partea cealalta si pe urma am acoperit iar vasul si a mai stat la fiert inca o ora .
A rezultat o friptura aromata .
Preparatul poate fi servit cu orez si salata de varza murata, sau poate fi servit cu cartofi copti sau ca un aperitiv .
1
In functie de preferinte puteti pune alte condimente sau cantitatile usor modificate - Poate fi servit acest preparat rece atat ca aperitiv alaturi de alte mezeluri cat si ca friptura( preparatul cald ) alaturi de diverse garnituri si salate .
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult